Menu
Itt vagy:Online Filmek Főoldal»Online Sorozatok»Dr. Csont (Bones)»Dr. Csont (Bones) 4. évad
Dr. Csont (Bones) 4. évad

Dr. Csont (Bones) 4. évad online

A negyedik évad premierje 2008. szeptember 3-án volt a FOX televíziós csatornán egy kétórás epizóddal, az évad utolsó epizódját 2009. május 14-én adták le. Az egyes epizódokat szerdánként 20.00 órai kezdettel vetítették. Az évad 26 epizódból áll, az egyes epizódok átlagos nézettsége 10.800.000 fő volt. Az Egyesült Királyságban a sorozat ezen évadának vetítése 2008. szeptember 25-én kezdődött, és 2009. május 28-án ért véget a Sky1 televíziós csatornán. Az egyes epizódok nézettsége átlagosan 827.000 fő volt.

Hazánkban a negyedik évad vetítése szinte egybeesett a harmadik évad fináléjával, a negyedik évad első epizódját 2010. szeptember 20-án vetítette az RTL Klub, az utolsó pedig 2011. április 4-én ment adásba. Az adatok alapján a 10. legnézettebb sorozat volt a teljes lakosság körében (1,133 millió néző), míg a 18 és 49 év közöttiek csoportjában a 6. helyen szerepelt 2010-ben (641 ezer néző).

4. évad (2008-2009)

Epizódok száma: #26
Amerikai premier: 2008. szeptember 3.
Magyar premier: 2010. szeptember 20.
Állandó szereplők: Emily Deschanel, David Boreanaz, Michaela Conlin, T.J. Thyne, Tamara Taylor, John Francis Daley

Online filmek a neten!

A FilmBolond.com a fimbolondok közösségét fogja össze. Ezen az oldalon Online Filmek­et és Online Sorozatok­at nézhetsz. Ha Online Filmeket akarsz, akkor itt keresd, ha viszont Online Sorozatokat, akkor itt keresd. Ha akarsz, akkor tudsz online filmeket nézni, tudsz online sorozatokat nézni, filmeket letölteni, és filmeket megosztani ismerőseiddel és barátaiddal. A filmek a neten előbb-utóbb itt kötnek ki, attól függetlenül, hogy semilyen filmet nem tárolunk egyik szerverünkön sem.

Filmekkel kapcsolatos Jogi nyilatkozat

Az oldal nem tárol jogsértő tartalmat. Minden tartalom, külső, nem általunk üzemeltetett szervereken található, melynek, mi mindössze a felhasználóink által beküldött adatok alapján, megjelöljük helyét. Ezen szerverek tartalmát nem ismerjük, így nem is tudunk értük semmilyen felelősséget vállalni.

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Linkek megosztása szöveges formában és blogon nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

Bejelentkezés vagy Regisztráció

gmail-logoGmail fiókadataiddal regisztráció nélkül, azonnal bejelentkezhetsz!
Facebook fiókkal való bejelentkezéshez kattints a lenti Facebook gombra.

Bejelentkezés Facebookkal

Elfelejtette jelszavát? / Elfelejtette felhasználónevét?