Menu
Itt vagy:Online Filmek Főoldal»Online Sorozatok»Dr. Csont (Bones)»Dr. Csont (Bones) 3. évad
Dr. Csont (Bones) 3. évad

Dr. Csont (Bones) 3. évad online

A harmadik évad premierje 2007. szeptember 25-én volt a FOX televíziós csatornán, az évad utolsó epizódját 2008. május 19-én adta le a csatorna. Az egyes epizódokat az eredetileg meghirdetett keddenként 20.00 órai kezdet helyett hétfőnként 20.00-ra tették át. Az évad az amerikai sorozatírók sztrájkja miatt csak 15 epizódból áll. A műsor a hosszú szünet után 2007. november 27-én tért vissza, a Keserédes ünnep című epizóddal. Az egyes epizódok nézettsége átlagosan 8,9 millió volt.

Az Egyesült Királyságban a sorozat ezen évadának vetítése 2007. november 8-án kezdődött, és 2008. május 29-én ért véget. A Sky1 televíziós csatorna csütörtökönként 21.00 órás kezdettel sugározta, átlagosan 682.067-es nézettséggel. Az évad a négy hónapos amerikai sorozatírók sztrájkja miatt 2007. december 20-án leállt az Üzenet a múltból című, majd 2007. április 10-én folytatódott a Titkos társaság című epizóddal.

Hazánkban a harmadik évad premierje 2010. január 4-én volt az RTL Klub-on, hétfő esténként. Március 29-én adták le a tizenkettedik epizódot, majd szüneteltették a sorozat vetítését. Az évad folytatására, félév szünet után 2010. augusztus 30-án került sor.

3. évad (2007-2008)

Epizódok száma: #15
Amerikai premier: 2007. szeptember 25.
Magyar premier: 2010. január 4.
Állandó szereplők: Emily Deschanel, David Boreanaz, Michaela Conlin, Eric Millegan, T.J. Thyne, Tamara Taylor

Online filmek a neten!

A FilmBolond.com a fimbolondok közösségét fogja össze. Ezen az oldalon Online Filmek­et és Online Sorozatok­at nézhetsz. Ha Online Filmeket akarsz, akkor itt keresd, ha viszont Online Sorozatokat, akkor itt keresd. Ha akarsz, akkor tudsz online filmeket nézni, tudsz online sorozatokat nézni, filmeket letölteni, és filmeket megosztani ismerőseiddel és barátaiddal. A filmek a neten előbb-utóbb itt kötnek ki, attól függetlenül, hogy semilyen filmet nem tárolunk egyik szerverünkön sem.

Filmekkel kapcsolatos Jogi nyilatkozat

Az oldal nem tárol jogsértő tartalmat. Minden tartalom, külső, nem általunk üzemeltetett szervereken található, melynek, mi mindössze a felhasználóink által beküldött adatok alapján, megjelöljük helyét. Ezen szerverek tartalmát nem ismerjük, így nem is tudunk értük semmilyen felelősséget vállalni.

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Linkek megosztása szöveges formában és blogon nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

Bejelentkezés vagy Regisztráció

gmail-logoGmail fiókadataiddal regisztráció nélkül, azonnal bejelentkezhetsz!
Facebook fiókkal való bejelentkezéshez kattints a lenti Facebook gombra.

Bejelentkezés Facebookkal

Elfelejtette jelszavát? / Elfelejtette felhasználónevét?