Menu
Itt vagy:Online Filmek Főoldal»Online Sorozatok»Dr. Csont (Bones)»Dr. Csont (Bones) 2. évad
Dr. Csont (Bones) 2. évad

Dr. Csont (Bones) 2. évad online

A második évad premierje 2006. augusztus 30-án volt a FOX televíziós csatornán, az évad utolsó epizódja 2007. május 16-án került adásba. Az egyes epizódokat szerdánként 20.00 órai kezdettel vetítették. Az évad 21 epizódból áll, az egyes epizódok nézettsége 9,4 millió volt.

Az Egyesült Királyságban a sorozat ezen évadának vetítése 2006. november 16-án kezdődött, és 2007. május 24-én ért véget. A Sky1 televíziós csatorna csütörtökönként 21.00 órás kezdettel sugározta.

Hazánkban a sorozat második évadának premiere 2008. szeptember 3-ára lett beharangozva a Cool TV-n, de ehelyett fél éves csúszással, csak 2009. február 2-án kezdte el vetíteni az RTL Klub. A nyolcadik, A kocka el van vetve című epizód után, a csatorna szüneteltette a sorozat vetítését, helyette március 30-tól a Showder Klub című műsor volt látható abban az idősávban. Az első 7 Dr. Csont epizód alapján 600-700 ezres nézettsége volt. Az évad folytatása május 8-án kezdődött el a 21.00-ás idősávban. A finálé július 31-én volt és közel 1 milliós nézettséget hozott a csatornának.

2. évad (2006-2007)

Epizódok száma: #21
Amerikai premier: 2006. augusztus 30.
Magyar premier: 2009. február 2.
Állandó szereplők: Emily Deschanel, David Boreanaz, Michaela Conlin, Eric Millegan, T.J. Thyne, Tamara Taylor

Dr. Csont (Bones) 2. évad Feliratkozás az RSS csatornára

Online filmek a neten!

A FilmBolond.com a fimbolondok közösségét fogja össze. Ezen az oldalon Online Filmek­et és Online Sorozatok­at nézhetsz. Ha Online Filmeket akarsz, akkor itt keresd, ha viszont Online Sorozatokat, akkor itt keresd. Ha akarsz, akkor tudsz online filmeket nézni, tudsz online sorozatokat nézni, filmeket letölteni, és filmeket megosztani ismerőseiddel és barátaiddal. A filmek a neten előbb-utóbb itt kötnek ki, attól függetlenül, hogy semilyen filmet nem tárolunk egyik szerverünkön sem.

Filmekkel kapcsolatos Jogi nyilatkozat

Az oldal nem tárol jogsértő tartalmat. Minden tartalom, külső, nem általunk üzemeltetett szervereken található, melynek, mi mindössze a felhasználóink által beküldött adatok alapján, megjelöljük helyét. Ezen szerverek tartalmát nem ismerjük, így nem is tudunk értük semmilyen felelősséget vállalni.

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Linkek megosztása szöveges formában és blogon nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

Bejelentkezés vagy Regisztráció

gmail-logoGmail fiókadataiddal regisztráció nélkül, azonnal bejelentkezhetsz!
Facebook fiókkal való bejelentkezéshez kattints a lenti Facebook gombra.

Bejelentkezés Facebookkal

Elfelejtette jelszavát? / Elfelejtette felhasználónevét?