Menu
Itt vagy:Online Filmek Főoldal»Online Sorozatok»Dr. Csont (Bones)»Dr. Csont (Bones) 1. évad
Dr. Csont (Bones) 1. évad

Dr. Csont (Bones) 1. évad online

David Boreanaz alakítja Seeley Booth FBI-ügynököt, aki szövetkezik Dr. Temperance Brennannel, más néven Dr. Csonttal, a törvényszéki antropológussal és csodabogarakból álló csapatával. A cél: a valaha elkövetett legdöbbenetesebb és legbizarrabb bűnügyek felderítése.

Az első évad premierje 2005. szeptember 13-án volt a FOX televíziós csatornán, az évad utolsó epizódját 2006. május 7-én adták le. Az egyes részeket keddenként 20.00 órai kezdettel vetítették. Az évad 22 epizódból áll, az egyes részek nézettsége 8,9 millió volt.

Az Egyesült Királyságban a sorozat ezen évadának vetítése 2006. január 22-én kezdődött, a Sky1 televíziós csatorna csütörtökönként 22.00 órás kezdettel sugározta.

Hazánkban az első részt 2007. március 7-én vetítették, majd a Cool TV 2009. július 29-től ismételte ezt az évadot.

DVD-megjelenés

A sorozat első évada 2006. november 28-án jelent meg az 1. régióban. Magyarországon 2011. október 5-én várható a hatlemezes kiadvány, sztereó magyar, és 5.1-es angol sávval. Az extrák között audiókommentárok, képgalériák és két kisfilm is található.

1. évad (2005-2006)

Epizódok száma: #22
Amerikai premier: 2005. szeptember 13.
Magyar premier: 2007. március 7.
Állandó szereplők: Emily Deschanel, David Boreanaz, Michaela Conlin, Eric Millegan, T.J. Thyne, Jonathan Adams

Dr. Csont (Bones) 1. évad Feliratkozás az RSS csatornára

Online filmek a neten!

A FilmBolond.com a fimbolondok közösségét fogja össze. Ezen az oldalon Online Filmek­et és Online Sorozatok­at nézhetsz. Ha Online Filmeket akarsz, akkor itt keresd, ha viszont Online Sorozatokat, akkor itt keresd. Ha akarsz, akkor tudsz online filmeket nézni, tudsz online sorozatokat nézni, filmeket letölteni, és filmeket megosztani ismerőseiddel és barátaiddal. A filmek a neten előbb-utóbb itt kötnek ki, attól függetlenül, hogy semilyen filmet nem tárolunk egyik szerverünkön sem.

Filmekkel kapcsolatos Jogi nyilatkozat

Az oldal nem tárol jogsértő tartalmat. Minden tartalom, külső, nem általunk üzemeltetett szervereken található, melynek, mi mindössze a felhasználóink által beküldött adatok alapján, megjelöljük helyét. Ezen szerverek tartalmát nem ismerjük, így nem is tudunk értük semmilyen felelősséget vállalni.

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Linkek megosztása szöveges formában és blogon nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

Bejelentkezés vagy Regisztráció

gmail-logoGmail fiókadataiddal regisztráció nélkül, azonnal bejelentkezhetsz!
Facebook fiókkal való bejelentkezéshez kattints a lenti Facebook gombra.

Bejelentkezés Facebookkal

Elfelejtette jelszavát? / Elfelejtette felhasználónevét?