Menu
Itt vagy:Online Filmek Főoldal»Online Sorozatok»A zöld íjász»A zöld íjász 2. évad
A zöld íjász 2. évad

A zöld íjász 2. évad online

A zöld íjász második évados képsorai alapján kijelenthetjük, hogy az első évad rajongói minden bizonnyal nem fognak csalódni kedvencük októberi folytatásában.

Nagy dicséret illeti A zöld íjász (Arrow) című képregény-sorozat készítőit, hogy hamar belekezdtek a második szezon gyártásába, hiszen ennek köszönhetően már képesek voltak új képsorokat prezentálni a San Diegóban megrendezésre került Comic Con közönségének. Minderre a képregényes rendezvényen tartott panelen került sor, melyeken a készítők és a színészek beszéltek a sorozatról, valamint válaszoltak rajongói kérdésekre.

Az Arrow második szezonjáról szóló hírekből, illetve az előzetesből kiderül, hogy több új színész is csatlakozott a sorozathoz, némelyek ismert DC-s karaktert fognak megjeleníteni. Jó pár epizódban fel fog tűnni például Summer Glau, aki Isabel Rochevet fogja megszemélyesíteni. Mellette még szerepelni fog az új szezonban Michael Jai White (Bronze Tiger), Kevin Alejandro (Sebastian Blood), illetve Caity Lotz, aki Dinah Drake lesz - ő volt a képregényben az első Fekete Kanári.

2. évad (2012-2013)
Epizódok száma: 23

Állandó szereplők:

  • Stephen Amell : Oliver Queen - Bozsó Péter
  • Katie Cassidy : Laurel Lance - Bognár Anna
  • Colin Donnell : Tommy Merlyn - Karácsonyi Zoltán
  • David Ramsey : John Diggle - Epres Attila
  • Willa Holland : Thea Queen - Molnár Ilona
  • Susanna Thompson : Moira Queen - Igó Éva
  • Paul Blackthorne : Detective Quentin Lance - Galbenisz Tomasz

 

Online filmek a neten!

A FilmBolond.com a fimbolondok közösségét fogja össze. Ezen az oldalon Online Filmek­et és Online Sorozatok­at nézhetsz. Ha Online Filmeket akarsz, akkor itt keresd, ha viszont Online Sorozatokat, akkor itt keresd. Ha akarsz, akkor tudsz online filmeket nézni, tudsz online sorozatokat nézni, filmeket letölteni, és filmeket megosztani ismerőseiddel és barátaiddal. A filmek a neten előbb-utóbb itt kötnek ki, attól függetlenül, hogy semilyen filmet nem tárolunk egyik szerverünkön sem.

Filmekkel kapcsolatos Jogi nyilatkozat

Az oldal nem tárol jogsértő tartalmat. Minden tartalom, külső, nem általunk üzemeltetett szervereken található, melynek, mi mindössze a felhasználóink által beküldött adatok alapján, megjelöljük helyét. Ezen szerverek tartalmát nem ismerjük, így nem is tudunk értük semmilyen felelősséget vállalni.

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Linkek megosztása szöveges formában és blogon nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

Bejelentkezés vagy Regisztráció

gmail-logoGmail fiókadataiddal regisztráció nélkül, azonnal bejelentkezhetsz!
Facebook fiókkal való bejelentkezéshez kattints a lenti Facebook gombra.

Bejelentkezés Facebookkal

Elfelejtette jelszavát? / Elfelejtette felhasználónevét?