Menu

A zöld íjász 1. évad online
11. rész - A bizalom ára

Értékelés:
(1 szavazat)
A zöld íjász 1. évad 11. rész - A bizalom ára
A zöld íjász 1. évad 11. rész - A bizalom ára
Eredeti cím:  

"Trust But Verify"

Kiadás időpontja: 2013
Játékidő: 42 perc
Kreátor: David Nutter

Hivatalos magyar ismertető

Starling City-ben már a harmadik pénzszállító autót támadják meg ugyanazzal a módszerrel, és a rendőrség tehetetlen. Oliver is nyomozni kezd és kiderül, hogy a listán szereplő Ted Gaynor Diggle felettese volt Afganisztánban, sőt megmentette az életét is. Közeledik Thea születésnapja, aki egy autót szeretne az anyjától – azonban úgy sejti, hogy Moirának viszonya van Malcolm Merlynnel. Tommyt megkeresi az apja és meghívja Laurellel együtt vacsorázni, ám kiderül, hogy nem csupán ennyit akar.

A részben történik…

TOMMY ÉS MALCOLM SZÍVMELENGETŐEN BESZÉLGETNEK ÉS OLIVER ÉS DIGGLE KÖZÖTT KONFLIKTUS ALAKUL KI — A következő személy Arrow listáján Diggle egykori afganisztáni parancsnoka, Ted Gaynor. Oliver gyanítja, hogy Ted a felelős a legutóbbi páncélkocsis rablások miatt, de Diggle megvédi Tedet és állást vállal Ted biztonsági cégénél, hogy rajta tartsa a szemét. Oliver eldönti, hogy megkörnyékezi Tedet, ami miatt konfliktus alakul ki közte és Diggle között. Ezalatt Thea azt gyanítja, hogy Moirának viszonya van Malcolmmal. Tommy és Laurel elköltenek egy kínos vacsorát Malcolmmal.

A film letöltési linkjei

Vagy nézd meg itt a filmet online!

Letöltés 2050 alkalommal Utoljára frissítve:2013. december 12., csütörtök 14:41
Tovább a kategóriában: « 10. rész - Égető kérdések

Ha hozzá akarsz szólni, be kell jelentkezned! Bejelentkezés

Online filmek a neten!

A FilmBolond.com a fimbolondok közösségét fogja össze. Ezen az oldalon Online Filmek­et és Online Sorozatok­at nézhetsz. Ha Online Filmeket akarsz, akkor itt keresd, ha viszont Online Sorozatokat, akkor itt keresd. Ha akarsz, akkor tudsz online filmeket nézni, tudsz online sorozatokat nézni, filmeket letölteni, és filmeket megosztani ismerőseiddel és barátaiddal. A filmek a neten előbb-utóbb itt kötnek ki, attól függetlenül, hogy semilyen filmet nem tárolunk egyik szerverünkön sem.

Filmekkel kapcsolatos Jogi nyilatkozat

Az oldal nem tárol jogsértő tartalmat. Minden tartalom, külső, nem általunk üzemeltetett szervereken található, melynek, mi mindössze a felhasználóink által beküldött adatok alapján, megjelöljük helyét. Ezen szerverek tartalmát nem ismerjük, így nem is tudunk értük semmilyen felelősséget vállalni.

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Linkek megosztása szöveges formában és blogon nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

Bejelentkezés vagy Regisztráció

gmail-logoGmail fiókadataiddal regisztráció nélkül, azonnal bejelentkezhetsz!
Facebook fiókkal való bejelentkezéshez kattints a lenti Facebook gombra.

Bejelentkezés Facebookkal

Elfelejtette jelszavát? / Elfelejtette felhasználónevét?