Menu

A zöld íjász 1. évad online
10. rész - Égető kérdések

Értékelés:
(1 szavazat)
A zöld íjász 1. évad 10. rész - Égető kérdések
A zöld íjász 1. évad 10. rész - Égető kérdések
Eredeti cím:  

"Burned"

Kiadás időpontja: 2013
Játékidő: 42 perc
Kreátor: David Nutter

Hivatalos magyar ismertető

Hat hét telt el Walter elrablása óta, de még semmi nyom. Laurel barátnője, Jo bátyja, a tűzoltó Danny meghal szolgálatteljesítés közben, azonban Jo arra gyanakszik, hogy valaki megölte őt. Laurel úgy érzi, még nem igazán kész annyira elkötelezni magát Tommy mellett, hogy összeköltözzenek. Thea és Moira parázs vitát folytat amiatt, hogy Moira szinte már az utcára sem akar kilépni bánatában. Laurel ellopja a Kapucnis telefonját és felhívja Olivert, hogy segítsen megoldani Danny ügyét.

A részben történik…

OLIVER FELAKASZTJA A KAPUCNIJÁT — Oliver bizalma megingott a Sötét Íjász által szenvedett vereség óta, és szünetet tart. Azonban amikor Laurel segítségül hívná a szuperhőst, hogy segítsen kinyomozni egy tűzoltó gyanús halálát, Oliver azonnal beleegyezik, de a küzdelem közbeni hezitálás majdnem az életébe kerül. Ezalatt Tommy rendez egy adományozást a tűzoltók javára, és Thea megpróbálja kimozdítani Moirát a depresszív hangulatából.

A film letöltési linkjei

Vagy nézd meg itt a filmet online!

Letöltés 1683 alkalommal Utoljára frissítve:2013. december 11., szerda 10:13

Ha hozzá akarsz szólni, be kell jelentkezned! Bejelentkezés

Online filmek a neten!

A FilmBolond.com a fimbolondok közösségét fogja össze. Ezen az oldalon Online Filmek­et és Online Sorozatok­at nézhetsz. Ha Online Filmeket akarsz, akkor itt keresd, ha viszont Online Sorozatokat, akkor itt keresd. Ha akarsz, akkor tudsz online filmeket nézni, tudsz online sorozatokat nézni, filmeket letölteni, és filmeket megosztani ismerőseiddel és barátaiddal. A filmek a neten előbb-utóbb itt kötnek ki, attól függetlenül, hogy semilyen filmet nem tárolunk egyik szerverünkön sem.

Filmekkel kapcsolatos Jogi nyilatkozat

Az oldal nem tárol jogsértő tartalmat. Minden tartalom, külső, nem általunk üzemeltetett szervereken található, melynek, mi mindössze a felhasználóink által beküldött adatok alapján, megjelöljük helyét. Ezen szerverek tartalmát nem ismerjük, így nem is tudunk értük semmilyen felelősséget vállalni.

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Linkek megosztása szöveges formában és blogon nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

Bejelentkezés vagy Regisztráció

gmail-logoGmail fiókadataiddal regisztráció nélkül, azonnal bejelentkezhetsz!
Facebook fiókkal való bejelentkezéshez kattints a lenti Facebook gombra.

Bejelentkezés Facebookkal

Elfelejtette jelszavát? / Elfelejtette felhasználónevét?