Menu

A zöld íjász 1. évad online
09. rész - Az utolsó pillanat

Értékelés:
(0 szavazat)
A zöld íjász 1. évad 09. rész - Az utolsó pillanat
A zöld íjász 1. évad 09. rész - Az utolsó pillanat
Eredeti cím:  

"Year’s End"

Kiadás időpontja: 2012
Játékidő: 42 perc
Kreátor: David Nutter

Hivatalos magyar ismertető

Oliver megtudja, hogy valaki az íjász nevében gyilkol. Walter, miután rájött, hogy Moira továbbra is hazudik neki, a karácsonyi partin kérdőre vonja feleségét, aki azt ígéri, mindent elmond neki. Oliver partijára Tommy Laurelt viszi el, és Oliver kénytelen beletörődni abba, hogy ők ketten együtt vannak. Az álíjász túszokat szed, és meglepő követeléssel áll elő a foglyokért cserébe. Thea és Oliver kapcsolata feszültté válik, amikor szemrehányást tesznek egymásnak azért, hogy ki mennyire változott meg az eltelt öt év során.

A részben történik…

BEKÖSZÖNT A KARÁCSONY A QUEEN HÁZTARTÁSBA — Oliver rájön, hogy az eltűnése után a családja nem ünnepelte meg a karácsonyokat. Ezt tudván eldönti, hogy a szervez családnak egy karácsonyi partyt, hogy a dolgok újra a rendes kerékvágásban menjenek. Tommy szeretné Laurellel tölteni a karácsonyt, de a lány ragaszkodik hozzá, hogy az apjával legyen az ünnepekkor, mert az a nővére születésnapja is. Tommy azt javasolja Laurelnek, hogy a változtatni talán nem lenne rossz ötlet és talán ez lenne a gyógyulás legjobb módja, de a lány nem teljesen biztos abban, hogy az apja készen áll erre. Diggle elmondja Olivernek, hogy valaki íjjal öli meg a listán szereplő neveket, így Olivernek az eddigi legnagyobb ellenséggel kell szembesülnie.

A film letöltési linkjei

Vagy nézd meg itt a filmet online!

Letöltés 1601 alkalommal Utoljára frissítve:2013. december 10., kedd 18:21

Ha hozzá akarsz szólni, be kell jelentkezned! Bejelentkezés

Online filmek a neten!

A FilmBolond.com a fimbolondok közösségét fogja össze. Ezen az oldalon Online Filmek­et és Online Sorozatok­at nézhetsz. Ha Online Filmeket akarsz, akkor itt keresd, ha viszont Online Sorozatokat, akkor itt keresd. Ha akarsz, akkor tudsz online filmeket nézni, tudsz online sorozatokat nézni, filmeket letölteni, és filmeket megosztani ismerőseiddel és barátaiddal. A filmek a neten előbb-utóbb itt kötnek ki, attól függetlenül, hogy semilyen filmet nem tárolunk egyik szerverünkön sem.

Filmekkel kapcsolatos Jogi nyilatkozat

Az oldal nem tárol jogsértő tartalmat. Minden tartalom, külső, nem általunk üzemeltetett szervereken található, melynek, mi mindössze a felhasználóink által beküldött adatok alapján, megjelöljük helyét. Ezen szerverek tartalmát nem ismerjük, így nem is tudunk értük semmilyen felelősséget vállalni.

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Linkek megosztása szöveges formában és blogon nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

Bejelentkezés vagy Regisztráció

gmail-logoGmail fiókadataiddal regisztráció nélkül, azonnal bejelentkezhetsz!
Facebook fiókkal való bejelentkezéshez kattints a lenti Facebook gombra.

Bejelentkezés Facebookkal

Elfelejtette jelszavát? / Elfelejtette felhasználónevét?