Menu

A zöld íjász 1. évad online
08. rész - Vérbosszú

Értékelés:
(0 szavazat)
A zöld íjász 1. évad 08. rész - Vérbosszú
A zöld íjász 1. évad 08. rész - Vérbosszú
Eredeti cím:  

"Vendetta"

Kiadás időpontja: 2012
Játékidő: 42 perc
Kreátor: David Nutter

Hivatalos magyar ismertető

Oliver rájön, hogy Helena az, aki egy régi bosszú miatt tönkre akarja tenni a saját apját. A lány miatt még Diggle-lel is összeveszik. Tommy vacsorázni viszi Laurelt, ahol összefutnak Oliverrel és Helenával, végül mind a négyen egy asztalnál kötnek ki. A vacsora kínosan ér véget, Tommy ugyanis megharagszik Laurelre, aki elárulja, hogy állást keres, Helena pedig Olivernek rója fel, hogy élete szerelmével ültette egy asztalhoz.

A részben történik…

AZ ÍJÁSZ ÉS A VADÁSZNŐ TÁRSULNAK — Amint Oliver és Helena közelebb kerülnek egymáshoz, Oliver a szövetségesévé edzi a lányt, és megmutatja neki, hogyan használja a számszeríjat. Diggle ellenzi, hogy Oliver megossza a titkát Helenával, mert nem hiszi, hogy a nő megbízható, de Oliver nem hallgat rá. Helena bosszúhadjárata túl erősnek bizonyul Oliver számára, miután a nő megöli a Triád fejét, és elszabadul a pokol.

A film letöltési linkjei

Vagy nézd meg itt a filmet online!

Letöltés 1613 alkalommal Utoljára frissítve:2013. december 10., kedd 18:22

Ha hozzá akarsz szólni, be kell jelentkezned! Bejelentkezés

Online filmek a neten!

A FilmBolond.com a fimbolondok közösségét fogja össze. Ezen az oldalon Online Filmek­et és Online Sorozatok­at nézhetsz. Ha Online Filmeket akarsz, akkor itt keresd, ha viszont Online Sorozatokat, akkor itt keresd. Ha akarsz, akkor tudsz online filmeket nézni, tudsz online sorozatokat nézni, filmeket letölteni, és filmeket megosztani ismerőseiddel és barátaiddal. A filmek a neten előbb-utóbb itt kötnek ki, attól függetlenül, hogy semilyen filmet nem tárolunk egyik szerverünkön sem.

Filmekkel kapcsolatos Jogi nyilatkozat

Az oldal nem tárol jogsértő tartalmat. Minden tartalom, külső, nem általunk üzemeltetett szervereken található, melynek, mi mindössze a felhasználóink által beküldött adatok alapján, megjelöljük helyét. Ezen szerverek tartalmát nem ismerjük, így nem is tudunk értük semmilyen felelősséget vállalni.

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Linkek megosztása szöveges formában és blogon nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

Bejelentkezés vagy Regisztráció

gmail-logoGmail fiókadataiddal regisztráció nélkül, azonnal bejelentkezhetsz!
Facebook fiókkal való bejelentkezéshez kattints a lenti Facebook gombra.

Bejelentkezés Facebookkal

Elfelejtette jelszavát? / Elfelejtette felhasználónevét?