Menu

A zöld íjász 1. évad online
07. rész - A tűz múzsája

Értékelés:
(0 szavazat)
A zöld íjász 1. évad 07. rész - A tűz múzsája
A zöld íjász 1. évad 07. rész - A tűz múzsája
Eredeti cím:  

"Muse of Fire"

Kiadás időpontja: 2012
Játékidő: 42 perc
Kreátor: David Nutter

Hivatalos magyar ismertető

Moira agyrázkódást szenved, amikor egy ismeretlen, bukósisakos motoros lelövi a tárgyalópartnerét. Oliver utánajár a dolognak és kideríti, hogy a férfi Frank Bertinellinek, a maffiózónak dolgozott. Elmegy Bertinellihez, hogy egy kicsit körülszimatoljon, és megismerkedik annak lányával, Helenával. Walter, annak ellenére, hogy hazajött a feleségéhez, még mindig nyomoztat a jachtbalesettel kapcsolatban. Tommy kellemetlen ténnyel szembesül: élősködésére hivatkozva apja megtagad tőle minden anyagi hozzáférést.

A részben történik…

A VADÁSZNŐ BEROBOG STARLING CITYBE ÉS FELHEVÍTI A DOLGOKAT OLIVERREL – Oliver találkozik egy titokzatos nővel, Helena Bertinellivel, a maffiafőnök Frank Bertinelli lányával, akivel Oliver végre önmaga lehet, de hamarosan ráébred, hogy Helena veszélyes titkokat rejteget. Helena a személyes bosszúhadjáratán dolgozik és Oliver a dolgok közepébe csöppen. Ezalatt Tommy egy előreláthatatlanul szerencsétlenség éri, és Laurelhez fordul segítségért.

A film letöltési linkjei

Vagy nézd meg itt a filmet online!

Letöltés 1556 alkalommal Utoljára frissítve:2013. december 10., kedd 18:03

Ha hozzá akarsz szólni, be kell jelentkezned! Bejelentkezés

Online filmek a neten!

A FilmBolond.com a fimbolondok közösségét fogja össze. Ezen az oldalon Online Filmek­et és Online Sorozatok­at nézhetsz. Ha Online Filmeket akarsz, akkor itt keresd, ha viszont Online Sorozatokat, akkor itt keresd. Ha akarsz, akkor tudsz online filmeket nézni, tudsz online sorozatokat nézni, filmeket letölteni, és filmeket megosztani ismerőseiddel és barátaiddal. A filmek a neten előbb-utóbb itt kötnek ki, attól függetlenül, hogy semilyen filmet nem tárolunk egyik szerverünkön sem.

Filmekkel kapcsolatos Jogi nyilatkozat

Az oldal nem tárol jogsértő tartalmat. Minden tartalom, külső, nem általunk üzemeltetett szervereken található, melynek, mi mindössze a felhasználóink által beküldött adatok alapján, megjelöljük helyét. Ezen szerverek tartalmát nem ismerjük, így nem is tudunk értük semmilyen felelősséget vállalni.

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Linkek megosztása szöveges formában és blogon nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

Bejelentkezés vagy Regisztráció

gmail-logoGmail fiókadataiddal regisztráció nélkül, azonnal bejelentkezhetsz!
Facebook fiókkal való bejelentkezéshez kattints a lenti Facebook gombra.

Bejelentkezés Facebookkal

Elfelejtette jelszavát? / Elfelejtette felhasználónevét?