Menu

A zöld íjász 1. évad online
06. rész - Az örökség

Értékelés:
(0 szavazat)
A zöld íjász 1. évad 06. rész - Az örökség
A zöld íjász 1. évad 06. rész - Az örökség
Eredeti cím:  

"Legacies"

Kiadás időpontja: 2012
Játékidő: 42 perc
Kreátor: David Nutter

Hivatalos magyar ismertető

Amikor egy bűnbanda sorra rabolja ki Starling City bankjait, Diggle felhívja Oliver figyelmét rájuk, ám ő kijelenti, hogy képtelen a várost megtisztítani az összes bűnözőtől. Tommy tanácsot kér az udvarlásról Theától, a lány azonban félreérti őt, s nem sejti, hogy a férfi Laurelt szereti. Kiderül, hogy a bankrablók vezére Derek Reston, aki valaha Robert Queennek dolgozott, de miután elveszítette állását, rossz útra tért, és Oliver kötelességének érzi, hogy segítsen rajta.

A részben történik…

A “ROYAL FLUSH GANG” MEGSZÁLLJA STARLING CITY-T – Bankrablók csapata, nevükön a “Royal Flush Gang” célba vesznek egy helyi bankot és súlyosan megsebesítenek egy nem szolgálatban lévő rendőrt a rablás során. Diggle elmondja Olivernek, hogy muszáj eltérnie az apja listájától és segítenie kell Starling City lakosságán. Ezalatt Tommy Theatól kér párkapcsolati tanácsokat, de a dolgok kínossá válnak, amikor a lány rájön, hogy Tommy Laurelről kérdezett. Moira szembesíti Olivert a gyakori eltűnéseivel egy családi gyűlés közben.

A film letöltési linkjei

Vagy nézd meg itt a filmet online!

Letöltés 2005 alkalommal Utoljára frissítve:2013. december 10., kedd 17:56

Ha hozzá akarsz szólni, be kell jelentkezned! Bejelentkezés

Online filmek a neten!

A FilmBolond.com a fimbolondok közösségét fogja össze. Ezen az oldalon Online Filmek­et és Online Sorozatok­at nézhetsz. Ha Online Filmeket akarsz, akkor itt keresd, ha viszont Online Sorozatokat, akkor itt keresd. Ha akarsz, akkor tudsz online filmeket nézni, tudsz online sorozatokat nézni, filmeket letölteni, és filmeket megosztani ismerőseiddel és barátaiddal. A filmek a neten előbb-utóbb itt kötnek ki, attól függetlenül, hogy semilyen filmet nem tárolunk egyik szerverünkön sem.

Filmekkel kapcsolatos Jogi nyilatkozat

Az oldal nem tárol jogsértő tartalmat. Minden tartalom, külső, nem általunk üzemeltetett szervereken található, melynek, mi mindössze a felhasználóink által beküldött adatok alapján, megjelöljük helyét. Ezen szerverek tartalmát nem ismerjük, így nem is tudunk értük semmilyen felelősséget vállalni.

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Linkek megosztása szöveges formában és blogon nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

Bejelentkezés vagy Regisztráció

gmail-logoGmail fiókadataiddal regisztráció nélkül, azonnal bejelentkezhetsz!
Facebook fiókkal való bejelentkezéshez kattints a lenti Facebook gombra.

Bejelentkezés Facebookkal

Elfelejtette jelszavát? / Elfelejtette felhasználónevét?