Menu

A zöld íjász 1. évad online
05. rész - Házi őrizet

Értékelés:
(0 szavazat)
A zöld íjász 1. évad 05. rész - Házi őrizet
A zöld íjász 1. évad 05. rész - Házi őrizet
Eredeti cím:  

"An Innocent Man"

Kiadás időpontja: 2012
Játékidő: 42 perc
Kreátor: David Nutter

Hivatalos magyar ismertető

Quentin azzal a váddal tartóztatja le Olivert, hogy ő az ámokfutó. Oliver Diggle-t kéri meg, hogy segítsen, aki vállalja, hogy az Íjász álruhájában a város túlsó végében, nyilvánosság előtt elintéz néhány bűnözőt. Oliver ragaszkodik hozzá, hogy a tárgyalás során Laurel védje, aki végül belemegy a különös helyzetbe. Walter rájön, hogy Moira emeltette ki a szerencsétlenül járt jacht roncsait. Ez az információ egy embere életébe kerül. Laurel és Oliver túlságosan közel kerülnek egymáshoz, azonban a lány kijelenti, hogy többé nem lehet semmilyen magánjellegű kapcsolat köztük. Walter felelősségre vonja Moirát a roncsot illetően.

A részben történik…

A DC COMICS KÉPREGÉNY GONOSZA, DEATHSTROKE MEGJELENIK A SZIGETEN OLIVERREL – Miután Lance nyomozó letartóztatja Olivert gyilkosságért, Oliver elmondja Moirának, hogy az egyetlen ügyész, aki képviselheti őt, az Laurel. Laurel elfogadja az ügyet, ami közte és az apja között nézeteltérést okoz. Oliver beleegyezik, hogy hazugságvizsgálaton vegyen részt Lance nyomozó előtt, de a dolgok feszültté válnak, amikor Lance megkérdezi, hogy volt-e vele valaki a szigeten. Oliver visszaemlékszik az első sebhelyére, amelyet Deathstroke okozott.

A film letöltési linkjei

Vagy nézd meg itt a filmet online!

Letöltés 1604 alkalommal Utoljára frissítve:2013. december 10., kedd 17:47

Ha hozzá akarsz szólni, be kell jelentkezned! Bejelentkezés

Online filmek a neten!

A FilmBolond.com a fimbolondok közösségét fogja össze. Ezen az oldalon Online Filmek­et és Online Sorozatok­at nézhetsz. Ha Online Filmeket akarsz, akkor itt keresd, ha viszont Online Sorozatokat, akkor itt keresd. Ha akarsz, akkor tudsz online filmeket nézni, tudsz online sorozatokat nézni, filmeket letölteni, és filmeket megosztani ismerőseiddel és barátaiddal. A filmek a neten előbb-utóbb itt kötnek ki, attól függetlenül, hogy semilyen filmet nem tárolunk egyik szerverünkön sem.

Filmekkel kapcsolatos Jogi nyilatkozat

Az oldal nem tárol jogsértő tartalmat. Minden tartalom, külső, nem általunk üzemeltetett szervereken található, melynek, mi mindössze a felhasználóink által beküldött adatok alapján, megjelöljük helyét. Ezen szerverek tartalmát nem ismerjük, így nem is tudunk értük semmilyen felelősséget vállalni.

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Linkek megosztása szöveges formában és blogon nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

Bejelentkezés vagy Regisztráció

gmail-logoGmail fiókadataiddal regisztráció nélkül, azonnal bejelentkezhetsz!
Facebook fiókkal való bejelentkezéshez kattints a lenti Facebook gombra.

Bejelentkezés Facebookkal

Elfelejtette jelszavát? / Elfelejtette felhasználónevét?