Menu

A zöld íjász 1. évad online
04. rész - Az ártatlan

Értékelés:
(0 szavazat)
A zöld íjász 1. évad 04. rész - Az ártatlan
A zöld íjász 1. évad 04. rész - Az ártatlan
Eredeti cím:  

"An Innocent Man"

Kiadás időpontja: 2012
Játékidő: 42 perc
Kreátor: David Nutter

Hivatalos magyar ismertető

Diggle-t megdöbbenti a tény, hogy Oliver rejtőzik a titokzatos, ámokfutó maszkja mögött. Még nagyobb meglepetés éri, amikor Oliver felkéri, legyen a társa. Diggle másnap beadja a felmondását. Oliver rájön, hogy a felesége meggyilkolásával vádolt üzletember, Peter Declan ártatlan. Az asszony Jason Brodeurnek dolgozott, aki szerepel az apja listáján. Oliver zöld íjászként felkéri Laurelt, hogy nézzen utána Peter Declan ügyének, akire hamarosan kivégzés vár. Walter riasztó felfedezést tesz a vállalat egyik eldugott raktárában.

A részben történik…

Oliver, Arrow jelmeze alatt, csapatba verődik Laurellel, amikor Oliver megtudja, hogy egy ártatlan férfi, Peter Declan be lett mártva Oliver egyik célpontja által, így ők ketten megpróbálják a férfi ártatlanságát bizonyítani. Walter megkéri az egyik alkalmazottját, Felicity Smoak-ot, hogy nézzen bele Moira egy 2,6 millió dolláros kiadásával a nő tudta nélkül.

A film letöltési linkjei

Vagy nézd meg itt a filmet online!

Letöltés 1552 alkalommal Utoljára frissítve:2013. december 10., kedd 17:10

Ha hozzá akarsz szólni, be kell jelentkezned! Bejelentkezés

Online filmek a neten!

A FilmBolond.com a fimbolondok közösségét fogja össze. Ezen az oldalon Online Filmek­et és Online Sorozatok­at nézhetsz. Ha Online Filmeket akarsz, akkor itt keresd, ha viszont Online Sorozatokat, akkor itt keresd. Ha akarsz, akkor tudsz online filmeket nézni, tudsz online sorozatokat nézni, filmeket letölteni, és filmeket megosztani ismerőseiddel és barátaiddal. A filmek a neten előbb-utóbb itt kötnek ki, attól függetlenül, hogy semilyen filmet nem tárolunk egyik szerverünkön sem.

Filmekkel kapcsolatos Jogi nyilatkozat

Az oldal nem tárol jogsértő tartalmat. Minden tartalom, külső, nem általunk üzemeltetett szervereken található, melynek, mi mindössze a felhasználóink által beküldött adatok alapján, megjelöljük helyét. Ezen szerverek tartalmát nem ismerjük, így nem is tudunk értük semmilyen felelősséget vállalni.

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Linkek megosztása szöveges formában és blogon nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

Bejelentkezés vagy Regisztráció

gmail-logoGmail fiókadataiddal regisztráció nélkül, azonnal bejelentkezhetsz!
Facebook fiókkal való bejelentkezéshez kattints a lenti Facebook gombra.

Bejelentkezés Facebookkal

Elfelejtette jelszavát? / Elfelejtette felhasználónevét?