Menu

A zöld íjász 1. évad online
03. rész - Magányos vadász

Értékelés:
(0 szavazat)
A zöld íjász 1. évad 03. rész - Magányos vadász
A zöld íjász 1. évad 03. rész - Magányos vadász
Eredeti cím:  

"Lone Gunmen"

Kiadás időpontja: 2012
Játékidő: 42 perc
Kreátor: David Nutter

Hivatalos magyar ismertető

Olivernek meggyűlik a baja Deadshottal, a halálpontosan célzó orvlövésszel, aki őt megelőzve végez egyik kiszemelt áldozatával. Oliver apja cége egyik technikusától segítséget kérve Deadshot nyomába ered. Otthon Thea okoz gondot, akinek viselkedési problémáit anyja nem képes megfelelően kezelni. A lány részegen azt is elárulja Olivernek, hogy Tommy és Laurel között gyengéd szálak szövődtek, amíg ő távol volt.

A részben történik…

Oliver meglepődik, amikor valaki rálő és megöli az egyik célpontját. Mivel Oliver terve sosem az öldöklés, csak az igazságszolgáltatás volt, nem igazán értékeli a “segítséget” és elkezdi keresni a fegyveres férfit. Hamarosan megtudja, hogy a férfi, Deadshot (Halálos lövés), olyan üzletemberekkel végez, akik licitálnak egy energiavállalat akcióján, és Walter az egyik licitáló. Ráébredvén, hogy nem védheti meg a családját és állíthatja meg Deadshotot egyszerre, Oliver Lance detektív segítségét kéri, de a tervének szörnyű következményei lesznek. Ezalatt Laurel és Tommy lebuknak egy kínos helyzetben Oliver előtt.

A film letöltési linkjei

Vagy nézd meg itt a filmet online!

Letöltés 1651 alkalommal Utoljára frissítve:2013. december 10., kedd 16:34

Ha hozzá akarsz szólni, be kell jelentkezned! Bejelentkezés

Online filmek a neten!

A FilmBolond.com a fimbolondok közösségét fogja össze. Ezen az oldalon Online Filmek­et és Online Sorozatok­at nézhetsz. Ha Online Filmeket akarsz, akkor itt keresd, ha viszont Online Sorozatokat, akkor itt keresd. Ha akarsz, akkor tudsz online filmeket nézni, tudsz online sorozatokat nézni, filmeket letölteni, és filmeket megosztani ismerőseiddel és barátaiddal. A filmek a neten előbb-utóbb itt kötnek ki, attól függetlenül, hogy semilyen filmet nem tárolunk egyik szerverünkön sem.

Filmekkel kapcsolatos Jogi nyilatkozat

Az oldal nem tárol jogsértő tartalmat. Minden tartalom, külső, nem általunk üzemeltetett szervereken található, melynek, mi mindössze a felhasználóink által beküldött adatok alapján, megjelöljük helyét. Ezen szerverek tartalmát nem ismerjük, így nem is tudunk értük semmilyen felelősséget vállalni.

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Linkek megosztása szöveges formában és blogon nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

Bejelentkezés vagy Regisztráció

gmail-logoGmail fiókadataiddal regisztráció nélkül, azonnal bejelentkezhetsz!
Facebook fiókkal való bejelentkezéshez kattints a lenti Facebook gombra.

Bejelentkezés Facebookkal

Elfelejtette jelszavát? / Elfelejtette felhasználónevét?