Menu

A zöld íjász 1. évad online
02. rész - Tiszteld apádat!

Értékelés:
(0 szavazat)
A zöld íjász 1. évad 02. rész - Tiszteld apádat!
A zöld íjász 1. évad 02. rész - Tiszteld apádat!
Eredeti cím:  

"Honor Thy Father"

Kiadás időpontja: 2012
Játékidő: 42 perc
Kreátor: David Nutter

Hivatalos magyar ismertető

Oliver kusza viszonyokat talál Starling Cityben. A városban dúl a bűnözés és a korrupció, ráadásul anyja feleségül ment a volt gazdasági igazgatóhoz. Oliver a maga sajátos módszereivel megpróbál titokban segíteni Laurelnek, aki hosszú ideje nem tudja hűvösre tenni azt a befolyásos üzletembert, aki végzett védence apjával.

A részben történik…

Oliver a bíróságra megy, hogy visszavonassa a halottnak nyilvánítását, és kellemes meglepődéssel belefut Laurelbe, aki éppen be akarja perelni Martin Somerst, egy bűnözőt, aki kapcsolatot tart a kínai Triáddal. Oliver felismeri Martin nevét az apja noteszéből és eltervezi, hogy levadássza. Martin utasítja a Triádot, hogy “vegyék kezelésbe” Laurelt, így elküldik hozzá az egyik bérgyilkosukat, China White-ot, mely végén az Íjász és China White állnak szemtől szemben. Ezalatt Moira és Walter arra kérik Olivert, hogy vegye át a céget.

A film letöltési linkjei

Vagy nézd meg itt a filmet online!

Letöltés 1484 alkalommal Utoljára frissítve:2013. december 10., kedd 16:26

Ha hozzá akarsz szólni, be kell jelentkezned! Bejelentkezés

Online filmek a neten!

A FilmBolond.com a fimbolondok közösségét fogja össze. Ezen az oldalon Online Filmek­et és Online Sorozatok­at nézhetsz. Ha Online Filmeket akarsz, akkor itt keresd, ha viszont Online Sorozatokat, akkor itt keresd. Ha akarsz, akkor tudsz online filmeket nézni, tudsz online sorozatokat nézni, filmeket letölteni, és filmeket megosztani ismerőseiddel és barátaiddal. A filmek a neten előbb-utóbb itt kötnek ki, attól függetlenül, hogy semilyen filmet nem tárolunk egyik szerverünkön sem.

Filmekkel kapcsolatos Jogi nyilatkozat

Az oldal nem tárol jogsértő tartalmat. Minden tartalom, külső, nem általunk üzemeltetett szervereken található, melynek, mi mindössze a felhasználóink által beküldött adatok alapján, megjelöljük helyét. Ezen szerverek tartalmát nem ismerjük, így nem is tudunk értük semmilyen felelősséget vállalni.

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Linkek megosztása szöveges formában és blogon nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

Bejelentkezés vagy Regisztráció

gmail-logoGmail fiókadataiddal regisztráció nélkül, azonnal bejelentkezhetsz!
Facebook fiókkal való bejelentkezéshez kattints a lenti Facebook gombra.

Bejelentkezés Facebookkal

Elfelejtette jelszavát? / Elfelejtette felhasználónevét?