Menu

A zöld íjász 1. évad online
01. rész - Hazatérés (Pilot)

Értékelés:
(4 szavazat)
A zöld íjász 1. évad 01. rész - Hazatérés (Pilot)
A zöld íjász 1. évad 01. rész - Hazatérés (Pilot)
Eredeti cím:  

"Arrow - Pilot"

Kiadás időpontja: 2012
Játékidő: 42 perc
Kreátor: David Nutter

Hivatalos magyar ismertető

Oliver próbál beilleszkedni korábbi életébe, de a húgát, Theát és legjobb barátját, Tommyt nem igazán tudja félrevezetni. Régi szerelme, az ügyvédként dolgozó Laurel korántsem örül a visszatérésének. Olivert okolja a húga haláláért, aki szintén a hajón volt, és akivel megcsalta.

A részben történik…

Egy szörnyű hajótörés következtében a milliárdos Oliver Queen eltűnik és mindenki halottnak hiszi, ám öt évvel később rátalálnak egy távoli szigeten a Csendes-óceánon. Amikor hazatér Starling Citybe odaadó édesanyja, Moira, szeretett húga, Thea és legjobb barátja, Tommy várják, ám döcögősen indul újra a kapcsolata az ex-barátnőjével, Dinah “Laurel” Lance-szel, aki Olivert okolja a testvére haláláért. Oliver sok új készséget szerzet a szigeten eltöltött évek alatt, a vigyázó tekintetű új testőre, John Diggle figyelme ellenére sikerül a titkos alteregót, az Íjászt megteremtenie, egy törvényen-kívülit, hogy helyrehozza a családja hibáit leküzdje a társadalom rákfenéit. Íjászként, Oliver vezekelni fog a családja múltbéli hibáiért, miközben keresi a személyes megváltást, melyre szüksége van.

A film letöltési linkjei

Vagy nézd meg itt a filmet online!

Letöltés 2881 alkalommal Utoljára frissítve:2013. december 10., kedd 16:26
Tovább a kategóriában: 02. rész - Tiszteld apádat! »

Ha hozzá akarsz szólni, be kell jelentkezned! Bejelentkezés

Online filmek a neten!

A FilmBolond.com a fimbolondok közösségét fogja össze. Ezen az oldalon Online Filmek­et és Online Sorozatok­at nézhetsz. Ha Online Filmeket akarsz, akkor itt keresd, ha viszont Online Sorozatokat, akkor itt keresd. Ha akarsz, akkor tudsz online filmeket nézni, tudsz online sorozatokat nézni, filmeket letölteni, és filmeket megosztani ismerőseiddel és barátaiddal. A filmek a neten előbb-utóbb itt kötnek ki, attól függetlenül, hogy semilyen filmet nem tárolunk egyik szerverünkön sem.

Filmekkel kapcsolatos Jogi nyilatkozat

Az oldal nem tárol jogsértő tartalmat. Minden tartalom, külső, nem általunk üzemeltetett szervereken található, melynek, mi mindössze a felhasználóink által beküldött adatok alapján, megjelöljük helyét. Ezen szerverek tartalmát nem ismerjük, így nem is tudunk értük semmilyen felelősséget vállalni.

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Linkek megosztása szöveges formában és blogon nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

Bejelentkezés vagy Regisztráció

gmail-logoGmail fiókadataiddal regisztráció nélkül, azonnal bejelentkezhetsz!
Facebook fiókkal való bejelentkezéshez kattints a lenti Facebook gombra.

Bejelentkezés Facebookkal

Elfelejtette jelszavát? / Elfelejtette felhasználónevét?