Menu
Itt vagy:Online Filmek Főoldal»Online Sorozatok»A zöld íjász»A zöld íjász 1. évad
A zöld íjász 1. évad

A zöld íjász 1. évad online

Egy hajótörés után a milliomos nőcsábász Oliver Queen egy szigeten ragad 5 évig, míg a külvilág halottnak hiszi. Megmenekülése után a családja tárt karokkal várja vissza, de ő már más ember, jóvá akarja tenni korábbi tetteit, és a családja rossz cselekedeteit. Így alkotja meg alteregóját, az Íjászt. Nappal megjátssza, hogy playboy, de éjjel a gonosztevők nyomába ered.

1. évad (2012-2013)
Epizódok száma: 23

Állandó szereplők:

  • Stephen Amell : Oliver Queen - Bozsó Péter
  • Katie Cassidy : Laurel Lance - Bognár Anna
  • Colin Donnell : Tommy Merlyn - Karácsonyi Zoltán
  • David Ramsey : John Diggle - Epres Attila
  • Willa Holland : Thea Queen - Molnár Ilona
  • Susanna Thompson : Moira Queen - Igó Éva
  • Paul Blackthorne : Detective Quentin Lance - Galbenisz Tomasz

 

A zöld íjász 1. évad Feliratkozás az RSS csatornára

Online filmek a neten!

A FilmBolond.com a fimbolondok közösségét fogja össze. Ezen az oldalon Online Filmek­et és Online Sorozatok­at nézhetsz. Ha Online Filmeket akarsz, akkor itt keresd, ha viszont Online Sorozatokat, akkor itt keresd. Ha akarsz, akkor tudsz online filmeket nézni, tudsz online sorozatokat nézni, filmeket letölteni, és filmeket megosztani ismerőseiddel és barátaiddal. A filmek a neten előbb-utóbb itt kötnek ki, attól függetlenül, hogy semilyen filmet nem tárolunk egyik szerverünkön sem.

Filmekkel kapcsolatos Jogi nyilatkozat

Az oldal nem tárol jogsértő tartalmat. Minden tartalom, külső, nem általunk üzemeltetett szervereken található, melynek, mi mindössze a felhasználóink által beküldött adatok alapján, megjelöljük helyét. Ezen szerverek tartalmát nem ismerjük, így nem is tudunk értük semmilyen felelősséget vállalni.

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Linkek megosztása szöveges formában és blogon nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

Bejelentkezés vagy Regisztráció

gmail-logoGmail fiókadataiddal regisztráció nélkül, azonnal bejelentkezhetsz!
Facebook fiókkal való bejelentkezéshez kattints a lenti Facebook gombra.

Bejelentkezés Facebookkal

Elfelejtette jelszavát? / Elfelejtette felhasználónevét?