Menu
Itt vagy:Online Filmek Főoldal»Online Sorozatok»A zöld íjász
A zöld íjász

A zöld íjász online

Az A zöld íjász (Arrow) egy Greg Berlanti, Marc Guggenheim és Andrew Kreisberg által készített amerikai akció-kaland televíziós sorozat. A történet egy kitalált szuperhősről a Zöld íjászról szól. Az Egyesült Államokban a The CW sugározza 2012 október 10 óta.

A sorozat cselekménye Oliver Queen (Stephen Amell) életének mindennapjait mutatja be. Oliver 2007-ben egy hajószerencsétlenség áldozata lett és öt évig volt egy szigeten. Megtalálják és mire hazaér teljesen megváltozik. Oliver gyakran gondol vissza a szigeten eltöltött időkre és eldönti, hogy megmenti városát Starling Cityt a bűnözőktől. Ezért napjait Oliverként tölti, aztán éjszakai csuklyát és íjat ragadva harcol a bűnözök ellen. Visszaemlékezésekben megtudjuk, hogy mik történtek vele a szigeten.

A zöld íjász

Oliver a szigeten arra kényszerült, hogy teljesen megváltozzon, mind fizikailag, mind szellemileg. Hazatérése után határozta el, hogy álruhában fogja kijavítani apja hibáit úgy ,hogy először megtámadja a célszemély embereit és megfenyegeti, vagy közvetlenül a veszélyt jelentő emberre támad. A városban nem tudják, hogy ki ez a titokzatos idegen, ezért különböző neveket aggatnak rá, mint például a kapucnis, vagy az ámokfutó. Rendkívül jól harcol, és a szigeten szerzett tapasztalatait használja fel. Az apja régi gyárában van a rejtekhelye. Titkáról csak testőre Diggle tud. Zöld nyilat használ, és utánzói gyakran ezen siklanak el.

Szereplők:

  • Stephen Amell : Oliver Queen - Bozsó Péter
  • Katie Cassidy : Laurel Lance - Bognár Anna
  • Colin Donnell : Tommy Merlyn - Karácsonyi Zoltán
  • David Ramsey : John Diggle - Epres Attila
  • Willa Holland : Thea Queen - Molnár Ilona
  • Susanna Thompson : Moira Queen - Igó Éva
  • Paul Blackthorne : Detective Quentin Lance - Galbenisz Tomasz

A zöld íjász hivatalos weboldala

A zöld íjász Feliratkozás az RSS csatornára

Online filmek a neten!

A FilmBolond.com a fimbolondok közösségét fogja össze. Ezen az oldalon Online Filmek­et és Online Sorozatok­at nézhetsz. Ha Online Filmeket akarsz, akkor itt keresd, ha viszont Online Sorozatokat, akkor itt keresd. Ha akarsz, akkor tudsz online filmeket nézni, tudsz online sorozatokat nézni, filmeket letölteni, és filmeket megosztani ismerőseiddel és barátaiddal. A filmek a neten előbb-utóbb itt kötnek ki, attól függetlenül, hogy semilyen filmet nem tárolunk egyik szerverünkön sem.

Filmekkel kapcsolatos Jogi nyilatkozat

Az oldal nem tárol jogsértő tartalmat. Minden tartalom, külső, nem általunk üzemeltetett szervereken található, melynek, mi mindössze a felhasználóink által beküldött adatok alapján, megjelöljük helyét. Ezen szerverek tartalmát nem ismerjük, így nem is tudunk értük semmilyen felelősséget vállalni.

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Linkek megosztása szöveges formában és blogon nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

Bejelentkezés vagy Regisztráció

gmail-logoGmail fiókadataiddal regisztráció nélkül, azonnal bejelentkezhetsz!
Facebook fiókkal való bejelentkezéshez kattints a lenti Facebook gombra.

Bejelentkezés Facebookkal

Elfelejtette jelszavát? / Elfelejtette felhasználónevét?