Menu

A Simpson család 01. évad online
10. rész - Homér mulat

Értékelés:
(0 szavazat)
A Simpson család
A Simpson család A Simpson család

Bart vesz egy kémkamerát, és kifigyeli, amikor Homér leissza magát és egy Kashmir hercegnő nevű hastáncosnővel táncol. A fotót kidolgozza, és lemásolja; elterjed az egész városban, ami tönkreteszi Homér hírnevét és majdnem a házasságát is. Homér Barney-nál tölti az éjszakát, majd másnap bocsánatot akar kérni. Marge elküldi Bartot Homérral Kashmirhoz, hogy megtanulja, a nők nem csak szexuális tárgyak. Végül Homér is fellép a színpadon, majd Marge, aki a közönség része, megbocsát neki.

A film letöltési linkjei

Vagy nézd meg itt a filmet online!

Letöltés 1084 alkalommal Utoljára frissítve:2013. november 01., péntek 11:18

Ha hozzá akarsz szólni, be kell jelentkezned! Bejelentkezés

Online filmek a neten!

A FilmBolond.com a fimbolondok közösségét fogja össze. Ezen az oldalon Online Filmek­et és Online Sorozatok­at nézhetsz. Ha Online Filmeket akarsz, akkor itt keresd, ha viszont Online Sorozatokat, akkor itt keresd. Ha akarsz, akkor tudsz online filmeket nézni, tudsz online sorozatokat nézni, filmeket letölteni, és filmeket megosztani ismerőseiddel és barátaiddal. A filmek a neten előbb-utóbb itt kötnek ki, attól függetlenül, hogy semilyen filmet nem tárolunk egyik szerverünkön sem.

Filmekkel kapcsolatos Jogi nyilatkozat

Az oldal nem tárol jogsértő tartalmat. Minden tartalom, külső, nem általunk üzemeltetett szervereken található, melynek, mi mindössze a felhasználóink által beküldött adatok alapján, megjelöljük helyét. Ezen szerverek tartalmát nem ismerjük, így nem is tudunk értük semmilyen felelősséget vállalni.

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Linkek megosztása szöveges formában és blogon nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

Bejelentkezés vagy Regisztráció

gmail-logoGmail fiókadataiddal regisztráció nélkül, azonnal bejelentkezhetsz!
Facebook fiókkal való bejelentkezéshez kattints a lenti Facebook gombra.

Bejelentkezés Facebookkal

Elfelejtette jelszavát? / Elfelejtette felhasználónevét?