Menu

A Simpson család 01. évad online
09. rész - Kalandra fel!

Értékelés:
(0 szavazat)
A Simpson család
A Simpson család A Simpson család

Marge 34. születésnapjára Homér vesz egy bowling-golyót, mert persze elfelejtette, és az utolsó pillanatban ez tetszett meg neki. Marge persze nagyon kiakad, hogy a fő ajándékát igazából Homér saját magának vette. Végül elmegy életében először bowlingozni, és találkozik Jacques-kal, aki megtanítja bowlingozni. Beleszeret Jacques-ba, és elmegy vele egy villásreggeli randira, ahol találkozik Helen Lovejoy-jal (először bukkan fel a sorozatban), aki megfenyegeti Marge-ot. Jacques azt mondja, hogy csak együt bowlingoznak. Marge rájön, hogy rosszul cselekszik, ezért visszamegy Homérhoz.

A film letöltési linkjei

Vagy nézd meg itt a filmet online!

Letöltés 906 alkalommal Utoljára frissítve:2013. november 01., péntek 11:19

Ha hozzá akarsz szólni, be kell jelentkezned! Bejelentkezés

Online filmek a neten!

A FilmBolond.com a fimbolondok közösségét fogja össze. Ezen az oldalon Online Filmek­et és Online Sorozatok­at nézhetsz. Ha Online Filmeket akarsz, akkor itt keresd, ha viszont Online Sorozatokat, akkor itt keresd. Ha akarsz, akkor tudsz online filmeket nézni, tudsz online sorozatokat nézni, filmeket letölteni, és filmeket megosztani ismerőseiddel és barátaiddal. A filmek a neten előbb-utóbb itt kötnek ki, attól függetlenül, hogy semilyen filmet nem tárolunk egyik szerverünkön sem.

Filmekkel kapcsolatos Jogi nyilatkozat

Az oldal nem tárol jogsértő tartalmat. Minden tartalom, külső, nem általunk üzemeltetett szervereken található, melynek, mi mindössze a felhasználóink által beküldött adatok alapján, megjelöljük helyét. Ezen szerverek tartalmát nem ismerjük, így nem is tudunk értük semmilyen felelősséget vállalni.

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Linkek megosztása szöveges formában és blogon nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

Bejelentkezés vagy Regisztráció

gmail-logoGmail fiókadataiddal regisztráció nélkül, azonnal bejelentkezhetsz!
Facebook fiókkal való bejelentkezéshez kattints a lenti Facebook gombra.

Bejelentkezés Facebookkal

Elfelejtette jelszavát? / Elfelejtette felhasználónevét?