Menu

A Simpson család 01. évad online
08. rész - A beszélő fej

Értékelés:
(0 szavazat)
A Simpson család
A Simpson család A Simpson család

Bart moziba menne, de találkozik néhány nehézfiúval, akivel belógnak a filmre. Utána köveket dobálnak a városi szoborhoz, és Jimbo Jones azt mondja, valaki levehetné a fejét. Bart be akar vágódni Jimbo-nál és a haverjainál azzal, hogy ellopja a Jebediah Springfield szobor fejét. Másnap mindenki döbbenten fogadja az eseményeket, Jimbo is, aki azt mondja, az csak vicc volt, és ha rájönnek ki volt, elverik. Bart azt mondja, hogy a tette összehozta a várost, ezért elnézik neki az eseményeket.

A film letöltési linkjei

Vagy nézd meg itt a filmet online!

Letöltés 942 alkalommal Utoljára frissítve:2013. november 01., péntek 11:20

Ha hozzá akarsz szólni, be kell jelentkezned! Bejelentkezés

Online filmek a neten!

A FilmBolond.com a fimbolondok közösségét fogja össze. Ezen az oldalon Online Filmek­et és Online Sorozatok­at nézhetsz. Ha Online Filmeket akarsz, akkor itt keresd, ha viszont Online Sorozatokat, akkor itt keresd. Ha akarsz, akkor tudsz online filmeket nézni, tudsz online sorozatokat nézni, filmeket letölteni, és filmeket megosztani ismerőseiddel és barátaiddal. A filmek a neten előbb-utóbb itt kötnek ki, attól függetlenül, hogy semilyen filmet nem tárolunk egyik szerverünkön sem.

Filmekkel kapcsolatos Jogi nyilatkozat

Az oldal nem tárol jogsértő tartalmat. Minden tartalom, külső, nem általunk üzemeltetett szervereken található, melynek, mi mindössze a felhasználóink által beküldött adatok alapján, megjelöljük helyét. Ezen szerverek tartalmát nem ismerjük, így nem is tudunk értük semmilyen felelősséget vállalni.

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Linkek megosztása szöveges formában és blogon nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

Bejelentkezés vagy Regisztráció

gmail-logoGmail fiókadataiddal regisztráció nélkül, azonnal bejelentkezhetsz!
Facebook fiókkal való bejelentkezéshez kattints a lenti Facebook gombra.

Bejelentkezés Facebookkal

Elfelejtette jelszavát? / Elfelejtette felhasználónevét?