Menu
Itt vagy:Online Filmek Főoldal»Online Sorozatok»A Simpson család»A Simpson család 01. évad»06. rész - Lisa és a világfájdalom

A Simpson család 01. évad online
06. rész - Lisa és a világfájdalom

Értékelés:
(0 szavazat)
A Simpson család
A Simpson család A Simpson család

Lisa úgy érzi, lelnyomják, és depresszióba süllyed, majd összebarátkozik egy szaxofononssal, Vérzőíny Murphyvel.

Bart állandóan elveri Homért videójátékban. Lizát hazaküldik az iskolából, mert nagyon rosszkedvű. Otthon ül a szobájában, amikor távolról zenét hall. Megismerkedik Vérzőínyű Murphyvel, aki egy szaxofon-zenész, és megtanítja, hogyan fejezze ki érzéseit a zenén keresztül. Liza ír egy számot Vérzőínyűnek, aki eljátssza a klubjában, és ettől Liza újra boldog lesz. Közben Homér leckéket vesz videojátékból, és már nyerésre áll Baet ellen, amikor Marge kihúzza a TV-t, hogy bejelentse Liza rehabilitációját.

A film letöltési linkjei

Vagy nézd meg itt a filmet online!

Letöltés 661 alkalommal Utoljára frissítve:2013. november 01., péntek 11:21

Ha hozzá akarsz szólni, be kell jelentkezned! Bejelentkezés

Online filmek a neten!

A FilmBolond.com a fimbolondok közösségét fogja össze. Ezen az oldalon Online Filmek­et és Online Sorozatok­at nézhetsz. Ha Online Filmeket akarsz, akkor itt keresd, ha viszont Online Sorozatokat, akkor itt keresd. Ha akarsz, akkor tudsz online filmeket nézni, tudsz online sorozatokat nézni, filmeket letölteni, és filmeket megosztani ismerőseiddel és barátaiddal. A filmek a neten előbb-utóbb itt kötnek ki, attól függetlenül, hogy semilyen filmet nem tárolunk egyik szerverünkön sem.

Filmekkel kapcsolatos Jogi nyilatkozat

Az oldal nem tárol jogsértő tartalmat. Minden tartalom, külső, nem általunk üzemeltetett szervereken található, melynek, mi mindössze a felhasználóink által beküldött adatok alapján, megjelöljük helyét. Ezen szerverek tartalmát nem ismerjük, így nem is tudunk értük semmilyen felelősséget vállalni.

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Linkek megosztása szöveges formában és blogon nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

Bejelentkezés vagy Regisztráció

gmail-logoGmail fiókadataiddal regisztráció nélkül, azonnal bejelentkezhetsz!
Facebook fiókkal való bejelentkezéshez kattints a lenti Facebook gombra.

Bejelentkezés Facebookkal

Elfelejtette jelszavát? / Elfelejtette felhasználónevét?