Menu

A Simpson család 01. évad online
05. rész - Bart tábornok

Értékelés:
(0 szavazat)
A Simpson család
A Simpson család A Simpson család

Bart ráront Nelsonra, hogy megvédje Lisa süteményeit, amit Miss Hoover-nek sütött. Nelson kiüti Bartot iskola után, majd közli vele, hogy a következő napon is ezt fogja tenni. Otthon Homer azt tanácsolja, hogy mocskos módszerekhez nyúlva legyőzheti, míg Marge a szép szavakat és a meggyőzést javasolja. Bart az előbbit választja, azonban Nelson ismét felülkerekedik. Ekkor Bart elmegy nagyapjához a nyugdíjas otthonba.

A nagyapja bemutatja őt Hermannak, egy őrült háborús veteránnak. Herman háborút kezd Nelsonnal, és kiképzi Bartot egy megsemmisítő támadás végrehajtására. Bart összeszedi a többi gyereket az iskolából, akiket szintén terrorizált már Nelson. Herman tanácsára Bart lesz a vezetőjük. Sarokba szorítják Nelsont és megdobálják vizes léggömbökkel.

Nelson megadja magát, de mikor foglyul ejtik, azzal fenyegetőzik, ha kijut onnan, megöli Bartot. Ezért Herman egy fegyverszünetet ajánl, amit mindketten elfogadnak.

A film letöltési linkjei

Vagy nézd meg itt a filmet online!

Letöltés 694 alkalommal Utoljára frissítve:2013. november 01., péntek 11:21

Ha hozzá akarsz szólni, be kell jelentkezned! Bejelentkezés

Online filmek a neten!

A FilmBolond.com a fimbolondok közösségét fogja össze. Ezen az oldalon Online Filmek­et és Online Sorozatok­at nézhetsz. Ha Online Filmeket akarsz, akkor itt keresd, ha viszont Online Sorozatokat, akkor itt keresd. Ha akarsz, akkor tudsz online filmeket nézni, tudsz online sorozatokat nézni, filmeket letölteni, és filmeket megosztani ismerőseiddel és barátaiddal. A filmek a neten előbb-utóbb itt kötnek ki, attól függetlenül, hogy semilyen filmet nem tárolunk egyik szerverünkön sem.

Filmekkel kapcsolatos Jogi nyilatkozat

Az oldal nem tárol jogsértő tartalmat. Minden tartalom, külső, nem általunk üzemeltetett szervereken található, melynek, mi mindössze a felhasználóink által beküldött adatok alapján, megjelöljük helyét. Ezen szerverek tartalmát nem ismerjük, így nem is tudunk értük semmilyen felelősséget vállalni.

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Linkek megosztása szöveges formában és blogon nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

Bejelentkezés vagy Regisztráció

gmail-logoGmail fiókadataiddal regisztráció nélkül, azonnal bejelentkezhetsz!
Facebook fiókkal való bejelentkezéshez kattints a lenti Facebook gombra.

Bejelentkezés Facebookkal

Elfelejtette jelszavát? / Elfelejtette felhasználónevét?