Menu
Itt vagy:Online Filmek Főoldal»Online Sorozatok»A Simpson család»A Simpson család 01. évad»04. rész - Mindenhol jó, de miért vagy otthon?

A Simpson család 01. évad online
04. rész - Mindenhol jó, de miért vagy otthon?

Értékelés:
(0 szavazat)
A Simpson család
A Simpson család A Simpson család

Az epizód egy munkahelyi fogadáson történt botránnyal kezdődik. Homer elviszi családját egy munkahelyi fogadásra, főnökéhez, Mr. Burns-höz. A kegyetlen, zsarnoki Burns kirúgja azokat, akik nem érzik jól magukat. Homer meglát egy másik családot, akik egymást szeretik és tisztelik. Saját családjában azonban csalódnia kellett. Ez az első alkalom, hogy Marge-ot inni láthatjuk.

Hazafelé menet a Simpson család a többi utcabelivel összehasonlítja magát. Az ablakon bekukucskálva boldog, békés családokat látnak. Homer, mivel nagyot csalódott saját családjában, ezért elment Moe kocsmájába, ahol a TV-ben megpillantja dr. Marvin Monroe családterápiás központját. Mivel dupla pénzvisszafizetési-garancia van, abban az esetben, ha a kezelés sikertelen lenne, ezért Homer a családjával együtt jelentkezik a terápiára. Homer eladja a TV-t, hogy ki bírja fizetni a kezelés költségét.

Mikor az alapvető kezelések kudarcot vallanak, dr. Monroe sokkterápiát alkalmaz. Egy elektromos berendezés segítségével megrázhatják a másikat, aki iránt dühöt éreznek. Miután ez a kezelés is botrányos kudarcba fullad, az orvos visszaadja a terápia költségének dupláját, 500 dollárt, amiből a család vett egy új TV készüléket.

A film letöltési linkjei

Vagy nézd meg itt a filmet online!

Letöltés 1818 alkalommal Utoljára frissítve:2013. november 01., péntek 11:22

Ha hozzá akarsz szólni, be kell jelentkezned! Bejelentkezés

Online filmek a neten!

A FilmBolond.com a fimbolondok közösségét fogja össze. Ezen az oldalon Online Filmek­et és Online Sorozatok­at nézhetsz. Ha Online Filmeket akarsz, akkor itt keresd, ha viszont Online Sorozatokat, akkor itt keresd. Ha akarsz, akkor tudsz online filmeket nézni, tudsz online sorozatokat nézni, filmeket letölteni, és filmeket megosztani ismerőseiddel és barátaiddal. A filmek a neten előbb-utóbb itt kötnek ki, attól függetlenül, hogy semilyen filmet nem tárolunk egyik szerverünkön sem.

Filmekkel kapcsolatos Jogi nyilatkozat

Az oldal nem tárol jogsértő tartalmat. Minden tartalom, külső, nem általunk üzemeltetett szervereken található, melynek, mi mindössze a felhasználóink által beküldött adatok alapján, megjelöljük helyét. Ezen szerverek tartalmát nem ismerjük, így nem is tudunk értük semmilyen felelősséget vállalni.

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Linkek megosztása szöveges formában és blogon nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

Bejelentkezés vagy Regisztráció

gmail-logoGmail fiókadataiddal regisztráció nélkül, azonnal bejelentkezhetsz!
Facebook fiókkal való bejelentkezéshez kattints a lenti Facebook gombra.

Bejelentkezés Facebookkal

Elfelejtette jelszavát? / Elfelejtette felhasználónevét?