Menu

A Simpson család 01. évad online
03. rész - Homer odüsszeiája

Értékelés:
(0 szavazat)
A Simpson család
A Simpson család A Simpson család

Mrs. Vadalma elviszi az osztályát a springfield-i atomerőműbe. Miközben egy elektromos kocsin haladva kereszülhalad az erőművön, Homer leveszi a szemét a vezetésről, majd beleszáguld egy radioaktív csőbe, ami az erőmű leállását okozza.

Homert kirúgják biztonsági előírások ismételt megsértéséért. Letört hangulatában az asztalon hagyva egy búcsú üzenetet egy kővel a híd felé indul. Lisa megtalálja a levelet és értesíti a többieket. A hídon átkelve meg akarták állítani Homert, de majdnem elgázolta őket egy közeledő teherautó. Szerencsére Homernak sikerült épp időben ellöknie őket az útról.

Ezt követően Homer keresztes hadjáratba kezd, hogy életeket mentsen. Mindenhova plakátokat, sebességkorlátozó táblákat és figyelmeztető táblákat helyeztet. Mikor a közlekedési biztonság az egekbe szökött, Homer az atomerőmű ellen tesz lépéseket. Mr. Burns felajánl neki egy új munkát, biztonsági vezetőként, több fizetéssel. Homer elfogadja az ajánlatot, és az odakint várakozó, lázadó tömeget megnyugtatja.

A film letöltési linkjei

Vagy nézd meg itt a filmet online!

Letöltés 966 alkalommal Utoljára frissítve:2013. november 01., péntek 11:23

Ha hozzá akarsz szólni, be kell jelentkezned! Bejelentkezés

Online filmek a neten!

A FilmBolond.com a fimbolondok közösségét fogja össze. Ezen az oldalon Online Filmek­et és Online Sorozatok­at nézhetsz. Ha Online Filmeket akarsz, akkor itt keresd, ha viszont Online Sorozatokat, akkor itt keresd. Ha akarsz, akkor tudsz online filmeket nézni, tudsz online sorozatokat nézni, filmeket letölteni, és filmeket megosztani ismerőseiddel és barátaiddal. A filmek a neten előbb-utóbb itt kötnek ki, attól függetlenül, hogy semilyen filmet nem tárolunk egyik szerverünkön sem.

Filmekkel kapcsolatos Jogi nyilatkozat

Az oldal nem tárol jogsértő tartalmat. Minden tartalom, külső, nem általunk üzemeltetett szervereken található, melynek, mi mindössze a felhasználóink által beküldött adatok alapján, megjelöljük helyét. Ezen szerverek tartalmát nem ismerjük, így nem is tudunk értük semmilyen felelősséget vállalni.

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Linkek megosztása szöveges formában és blogon nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

Bejelentkezés vagy Regisztráció

gmail-logoGmail fiókadataiddal regisztráció nélkül, azonnal bejelentkezhetsz!
Facebook fiókkal való bejelentkezéshez kattints a lenti Facebook gombra.

Bejelentkezés Facebookkal

Elfelejtette jelszavát? / Elfelejtette felhasználónevét?