Menu

A Simpson család 01. évad online
02. rész - Bart, a zseni

Értékelés:
(0 szavazat)
A Simpson család
A Simpson család A Simpson család

Az intelligencia teszt írása után, Bart elcseréli lapját Martin Prince dolgozatára. Mikor az iskola pszichológusa dr. Pryor az eredményeket vizsgálja, észrevette, hogy Bart egy igazi zseni. Behívatta Homert és Margeot, majd javaslatára beíratták őt egy új iskolába.

Első napján a zseni gyerekek tehetséggondozójában Bart úgy érezte nem való neki ez a hely. Otthon viszont élvezte Homer odaadását. Marge remélve, hogy egy kis kultúrával ösztönzi fiát, vett jegyeket egy opera előadásra.

Mivel kiközösítették zseni osztálytársai, Bart meglátogatta régi iskoláját, ahol barátai kigúnyolták és a „poindexter” csúfnevet adták neki. Mikor egy tudományos kísérlet balul üt ki, Bart bevallja dr. Pryornak, hogy Martin az igazi zseni. Hazaérve elmondja Homernak is az igazságot, és hogy belátja milyen ostobaságot követett el, de boldog, hogy legalább így közelebb kerültek egymáshoz. Homer mérgében végigüldözte a házon.

A film letöltési linkjei

Vagy nézd meg itt a filmet online!

Letöltés 850 alkalommal Utoljára frissítve:2013. november 01., péntek 11:25

Ha hozzá akarsz szólni, be kell jelentkezned! Bejelentkezés

Online filmek a neten!

A FilmBolond.com a fimbolondok közösségét fogja össze. Ezen az oldalon Online Filmek­et és Online Sorozatok­at nézhetsz. Ha Online Filmeket akarsz, akkor itt keresd, ha viszont Online Sorozatokat, akkor itt keresd. Ha akarsz, akkor tudsz online filmeket nézni, tudsz online sorozatokat nézni, filmeket letölteni, és filmeket megosztani ismerőseiddel és barátaiddal. A filmek a neten előbb-utóbb itt kötnek ki, attól függetlenül, hogy semilyen filmet nem tárolunk egyik szerverünkön sem.

Filmekkel kapcsolatos Jogi nyilatkozat

Az oldal nem tárol jogsértő tartalmat. Minden tartalom, külső, nem általunk üzemeltetett szervereken található, melynek, mi mindössze a felhasználóink által beküldött adatok alapján, megjelöljük helyét. Ezen szerverek tartalmát nem ismerjük, így nem is tudunk értük semmilyen felelősséget vállalni.

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Linkek megosztása szöveges formában és blogon nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

Bejelentkezés vagy Regisztráció

gmail-logoGmail fiókadataiddal regisztráció nélkül, azonnal bejelentkezhetsz!
Facebook fiókkal való bejelentkezéshez kattints a lenti Facebook gombra.

Bejelentkezés Facebookkal

Elfelejtette jelszavát? / Elfelejtette felhasználónevét?