Menu

A Simpson család 01. évad online
01. rész - Simpsonék karácsonya

Értékelés:
(0 szavazat)
A Simpson család
A Simpson család A Simpson család

Ebben az epizódban Marge megkérdezi a gyerekeit, hogy mit kérnek karácsonyra. Lisa egy pónit kér, Bart pedig egy tetoválást. Marge elviszi őket a bevásárló központba megvenni az ajándékokat. Bart bemegy egy tetováló szalonba, hazudik a koráról és egy "Anya" ("Mother") feliratú tetoválást csináltat. Mikor már a "Moth" elkészült, Marge beront és kiviszi a gyerekét. Elköltötte a család karácsonyi bónuszát, hogy eltávolítassa Bart tetoválását. Marge Homer karácsonyi bónuszát akarja ajándékokra költeni. Azonban Mr. Burns nem adott senkinek se bónuszt.

Mivel a család pénz nélkül maradt karácsonyra, Homer munkát szerez egy bevásárló központban, télapónak öltözve. Bart elment a bevásárló központba, beült az ölébe, majd szakállát lehúzva felfedte kilétét. Homer 13 dollárral a zsebében távozott. Kapott egy tippet egy biztos befutóra Barney Gumble-től, ezért elmentek Barttal egy agárversenyre. Homer azonban egy másik kutyára fogadott. "Télapó kicsi segédjére" (Más fordításban: "Kis krampusz", eredeti nyelven: "Santa's Little Helper,") tette fel az összes pénzt. Télapó kicsi segédje viszont utolsóként ért célba.

A fogadás elvesztése után Homer és Bart elhagyták a pályát. Ott veszik észre, hogy Télapó kicsi segédjét gazdája kidobja, amiért még egy versenyt elvesztett. Bart megkéri apját, hogy tartsák meg a kutyát, aki végül beleegyezik. Hazamennek, hogy elmondják mindenkinek, hogy idén nem lesz a családnak karácsonya. Azonban Marge és Lisa Télapó kicsi segédjét nézik ajándéknak és az örömtől szóhoz sem jutnak.

A film letöltési linkjei

Vagy nézd meg itt a filmet online!

Letöltés 854 alkalommal Utoljára frissítve:2013. november 01., péntek 11:26
Tovább a kategóriában: 02. rész - Bart, a zseni »

Ha hozzá akarsz szólni, be kell jelentkezned! Bejelentkezés

Online filmek a neten!

A FilmBolond.com a fimbolondok közösségét fogja össze. Ezen az oldalon Online Filmek­et és Online Sorozatok­at nézhetsz. Ha Online Filmeket akarsz, akkor itt keresd, ha viszont Online Sorozatokat, akkor itt keresd. Ha akarsz, akkor tudsz online filmeket nézni, tudsz online sorozatokat nézni, filmeket letölteni, és filmeket megosztani ismerőseiddel és barátaiddal. A filmek a neten előbb-utóbb itt kötnek ki, attól függetlenül, hogy semilyen filmet nem tárolunk egyik szerverünkön sem.

Filmekkel kapcsolatos Jogi nyilatkozat

Az oldal nem tárol jogsértő tartalmat. Minden tartalom, külső, nem általunk üzemeltetett szervereken található, melynek, mi mindössze a felhasználóink által beküldött adatok alapján, megjelöljük helyét. Ezen szerverek tartalmát nem ismerjük, így nem is tudunk értük semmilyen felelősséget vállalni.

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Linkek megosztása szöveges formában és blogon nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

Bejelentkezés vagy Regisztráció

gmail-logoGmail fiókadataiddal regisztráció nélkül, azonnal bejelentkezhetsz!
Facebook fiókkal való bejelentkezéshez kattints a lenti Facebook gombra.

Bejelentkezés Facebookkal

Elfelejtette jelszavát? / Elfelejtette felhasználónevét?